Γιατί είμαστε η καλύτερη επιλογή στο STEM Franchise

Η βιομηχανία της εκπαίδευσης STEM αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Με τους αυτοματισμούς και τους υπολογιστές βαθιάς μάθησης στην πόρτα μας, οι γονείς και τα σχολεία επενδύουν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο στην εκπαίδευση της επόμενης γενιάς όπως η ρομποτική και ο προγραμματισμός.

Στην EasySTEM, κατανοούμε τον ανταγωνισμό μας. Αν και υπάρχουν μεμονωμένες επιχειρήσεις που προσφέρουν μαθήματα ρομποτικής STEM και μερικά άλλα franchises που έχουν αναπτύξει μια πιο επαγγελματική προσέγγιση, ένα πράγμα που οι ανταγωνιστές μας έχουν κοινό είναι ότι όλοι χρησιμοποιούν δημόσια διαθέσιμα ρομποτικά προϊόντα και προγραμματίζουν στο λογισμικό που τα σχολεία και οι γονείς χρησιμοποιούν ήδη . Καθώς η βιομηχανία ωριμάζει, οι ανταγωνιστές μας θα έχουν έναν σκληρότερο ανταγωνισμό καθώς τα σχολεία και οι γονείς υιοθετούν τα ίδια προγράμματα που χρησιμοποιούν κι αυτοί.

Έχουμε πάρει την πιο σωστή απόφαση της ανάπτυξης του δικού μας εκπαιδευτικού cloud λογισμικού,  και προγράμματος σπουδών που είναι μοναδικό.


Πλεονεκτήματα.

Ένα πραγματικά καλό κιτ ρομποτικής

Πιστεύουμε ότι η αξία ενός franchise έγκειται στα μοναδικά προγράμματα του. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας που χρησιμοποιεί τα τετριμμένα προγράμματα και εξοπλισμό για τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα, οι franchisees της EasySTEM έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να προσφέρουν προγράμματα STEM βασισμένα σε εκπαιδευτικό υλικό της RoboRobo.

 

Το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών

Η EasySTEM διαθέτει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού περιεχομένου στον κλάδο του STEM. Η ομάδα περιεχομένου εξετάζει προσεκτικά την εκπαιδευτική αξία και την ποιότητα του περιεχομένου. 

Cloud εκπαιδευτικό λογισμικό

Έχουμε αναπτύξει μια εκπαιδευτική cloud εφαρμογή η οποία διευκολύνει τα παιδιά όλων των ηλικιών να μάθουν, να δημιουργήσουν και να πιστοποιηθούν σε τομείς που αφορούν το STEM και την εκπαιδευτική ρομποτική. 

Επικοινωνήστε Μαζί μας !

Σύμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον πληροφορίες.