Στην EasySTEM, πιστεύουμε ότι η έγκαιρη έκθεση των παιδιών στην εκπαίδευση STEM είναι πολύ σημαντική για την προετοιμασία για έναν ταχέως μεταβαλλόμενο και ψηφιακό κόσμο. Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων STEM, προγραμμάτων σπουδών και μεθόδων διδασκαλίας για να διασφαλίσουμε ότι η εκμάθηση STEM είναι διασκεδαστική, εύκολη και εκπαιδευτική. Δουλεύουμε καθημερινά με σκοπό να εμπνεύσουμε τους μαθητές να ακολουθήσουν επαγγελματικούς ή ενθουσιώδεις δρόμους στους τομείς που σχετίζονται με το STEM.

easystem.gr_who_we_are_2
history_section_01_1

Η Αποστολή μας

1. Καλύτερη ανθρώπινη κοινωνία μέσω της ποιοτικής εκπαίδευσης.

2. Ενισχύουμε το πάθος για μάθηση, επίλυση προβλημάτων και κριτική σκέψη.

3. Αναλαμβάνουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των παιδιών, στο μέλλον του κόσμου, με δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο.

Τα προϊόντα μας

Σε αντίθεση με άλλα franchise STEM, η EasySTEM καινοτομεί με μια νέα σειρά προϊόντων STEM της RoboRobo. Κάθε λεπτομέρεια μετράει και τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές. Τα προϊόντα είναι ομαδοποιημένα σε 4 κατηγορίες ηλικιών ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

easystem.gr_who_we_are_3
history_section_01_1
easystem.gr_who_we_are_1
history_section_01_1

Το λογισμικό μας

Πιστεύουμε ότι το λογισμικό μπορεί να είναι εξαιρετικό εργαλείο για να εισαγάγει τους μαθητές στον κόσμο του προγραμματισμού. Οι μηχανικοί μας αναλύουν και απλοποιούν τις έννοιες και τα εργαλεία προγραμματισμού σε οπτικές μορφές και διαδικασίες για να διευκολύνουν τους μαθητές να τα κατανοήσουν πιο εύκολα.

Το πρόγραμμα σπουδών μας

Πιστεύουμε ότι η καλύτερη μέθοδος μάθησης είναι μια βήμα προς βήμα προσέγγιση. Με την διαίρεση των κεφαλαίων σε μικρότερα και διαχειρίσιμα κομμάτια, οι μαθητές προχωρούν με άνετο ρυθμό αναπτύσσοντας αυτοπεποίθηση. Το προπονητές και καθηγητές μας  ενημερώνουν συνεχώς το πρόγραμμα σπουδών με νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνει τη μάθηση STEM ευκολότερη και πιο διασκεδαστική.

easystem.gr_who_we_are_5
history_section_01_1
easystem.gr_who_we_are_4
history_section_01_1

Η Μέθοδος μας

Πιστεύουμε ότι η μάθηση επιτυγχάνεται καλύτερα μέσα από την εξερεύνηση. Στα προγράμματα μας, οι μαθητές ενθαρρύνονται να κατασκευάσουν αλλά και να κάνουν τροποποιήσεις ή να επανασχεδιάσουν όπως το κρίνουν κατάλληλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής, υπάρχει μια έκρηξη της εγκεφαλικής δραστηριότητας καθώς οι μαθητές πρέπει να φανταστούν πώς λειτουργεί ένα μοντέλο και σε ποια διαδικασία θα πρέπει να καταλήξουν για να ολοκληρώσουν τον επανασχεδιασμό.