ΕκπαίδευσηRobo Kids

Δημιουργόντας όνειρα και ελπίδα με Blocks 

Σε αυτό το μάθημα εκπαιδευτικής ρομποτικής, τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν τα μοντέλα απευθείας χρησιμοποιώντας μπλοκ και κυκλώματα και να εκφράσουν τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητά τους.

Καθώς συναρμολογούν και αποσυναρμολογούν τα μπλοκ και χρησιμοποιούν διάφορα κυκλώματα, εξερευνούν σχετικές επιστημονικές και τεχνικές αρχές και ενισχύουν την επιστημονική λογική.

Συστηματική εκπαίδευση που ξυπνά τις δυνατότητες των παιδιών
Τα παιδιά κατασκευάζουν το επιθυμητό μοντέλο ρομποτικής, όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο συναρμολόγησης και αναπτύσσουν τη λογική και μαθηματική σκέψη.
Χρησιμοποιούν κάρτες προγραμματισμού για την εκτέλεση διαφόρων αποστολών. Κατά την εκτέλεση διαφόρων αποστολών χρησιμοποιώντας κάρτες προγραμματισμού, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και το πνεύμα ομαδικής εργασίας αυξάνονται.

1. Καλλιέργεια δημιουργικής σκέψης

Αποτελείται από διάφορα τουβλάκια, ο μαθητής μπορεί να δημιουργήσεις διάφορες κατασκευές που θέλει.

 

Κατασκευάζοντας διάφορα ρομποτικά μοντέλα ως παιχνίδι, η φαντασία, η δύναμη παρατήρησης και η δημιουργικότητα ενισχύονται ασταμάτητα.

2. Ενίσχυση της γνωστικής ικανότητας

Καθώς οι μαθητές συναρμολογούν ένα κύκλωμα με τουβλάκια, όπως ο κινητήρας, οι αισθητήρες και ο επεξεργαστής, γίνεται έυκολα κατανοητή η έννοια της ρομποτικής.

Επιπλέον, θα δείτε ότι τα παιχνίδια θα ενισχύσουν τη γνωστική ικανότητα καθώς παρατηρούν, σχεδιάζουν και κάνουν σχήματα διαφόρων πραγμάτων.

3. Ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης

Η ευαισθησία των μαθητών θα αυξηθεί όταν κατασκευάζουν διάφορα πράγματα στην καθημερινή ζωή με τουβλάκια.
Το παιδί απορροφάται από τοπαιχνίδι και αυξάνει τα επιτεύγματα του και την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό του.