Η EasySTEM κάνει τη διαφορά για τα παιδιά.

Μάθετε πως μπορεί να κάνει και για εσάς ως ιδιοκτήτη franchise...

Ψάχνετε για την επόμενη συναρπαστική καριέρα που επηρεάζει θετικά τις ζωές και προσφέρει μια αίσθηση εκπλήρωσης; Με τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα, τα γυμναστήρια EasySTEM είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο franchise εκπαίδευσης STEM που προσφέρει διασκεδαστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.

Εσείς και η ομάδα σας θα επηρεάσετε θετικά την περιοχή σας, εμπνέοντας την επόμενη γενιά ηγετών στο STEM. Μαζί με την έμπειρη και παθιασμένη ομάδα μας, τις πιο πρόσφατες μεθόδους εκπαίδευσης και τα επιχειρησιακά εργαλεία, η EasySTEM είναι υπερήφανη που είναι ανάμεσα στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο franchise STEM της Ελλάδας.

Η βιομηχανία του STEM αντιμετωπίζει αύξηση ρεκόρ, δημιουργώντας καθημερινά επιτυχημένους και οικονομικά ανεξάρτητους franchisees. Λοιπόν, τι περιμένεις;

Έχουμε αναπτύξει
κάτι μοναδικό.

Το franchise EasySTEM είναι το μόνο franchise εκπαίδευσης STEM στον κόσμο που χρησιμοποιεί το δικό μας ιδιόκτητο υλικό, την cloud εφαρμογή εκμάθησης και πιστοποίησης και το πρόγραμμα σπουδών. Ως ιδιοκτήτης της EasySTEM, θα έχετε διαφοροποιημένες και μοναδικές προσφορές στον κλάδο εκπαίδευσης των παιδιών και θα δείτε επίσης 30% μικρότερο κόστος προϊόντων σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας.

Το Τέλειο σύστημα franchise .

01.

Μια απίστευτη ομαδα στο πλευρο σασ.

Η φιλική ομάδα υποστήριξης franchise της EasySTEM που αποτελείται από πωλητές, τεχνικούς και διαχειριστές παραμένουν στη διάθεσή σας καθ ‘όλη τη διάρκεια. 

02.

επενδυση στο καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα.

Δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός ή επιστήμονας υπολογιστών για να γίνετε ένας franchisee της EasySTEM! Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και το καινοτόμο σύστημα εκμάθησης για τα παιδιά διευκολύνουν κάθε υποκινούμενο άτομο να ξεκινήσει μια επιχείρηση του EasySTEM. 

03.

Μια δυνατή οικογένεια από franchisees.

Επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους συνεργάτες franchise για να ενταχθούν στο δίκτυο franchisees όπου εκτιμούμε τις νέες ιδέες, τη συνεργασία και την καινοτομία. 

Επικοινωνήστε Μαζί μας !

Σύμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον πληροφορίες.