Η διαδικασία για να αποκτήσετε
ένα EasySTEM Franchise.

Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα για το franchise, θα λάβετε ένα εισαγωγικό ηλεκτρονικό μήνυμα με ένα πακέτο πληροφοριών που εξηγεί τη βιομηχανία εκπαίδευσης STEM, το επιχειρηματικό μας μοντέλο και τι κάνει το EasySTEM τόσο μοναδικό.

Θα πρέπει επίσης να περιμένετε ένα γρήγορο τηλεφώνημα 10 λεπτών από εμάς σε λίγες ώρες, μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε και την ευκαιρία να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να δούμε αν το EasySTEM είναι κατάλληλό για εσάς.

01.

Συμπληρώστε τη φόρμα

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσει η διαδικασία εξακρίβωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να διαπιστώσουμε εάν πληρείτε τις οικονομικές και εκπαιδευτικές απαιτήσεις μας. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να κάνουμε τον έλεγχο για να προστατέψουμε τους υφιστάμενους συνεργάτες franchise και το εμπορικό μας σήμα διασφαλίζοντας ότι είστε ένας πολύ καλός άνθρωπος που θέλει να μπει στην οικογένειά του franchises μας.

02.

Εισαγωγική κλήση

Κανονίστε μια κλήση με την ομάδα μας. Θα αναφερθούμε λεπτομερώς σε όλα τα υπέροχα προγράμματα μας, πώς λειτουργεί το ιδιόκτητο υλικό μας το λογισμικό και το επιχειρηματικό μοντέλο EasySTEM.
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

03.

Συνάντηση

Θα σας προσκαλέσουμε για μια συνάντηση στην έδρα μας, όπου μπορείτε να γνωρίσετε την ομάδα διαχείρισης και να απαντήσουμε σε περισσότερες ερωτήσεις. Θα δουλέψουμε ως συνέταιροι στο μέλλον, θα σας δώσει μια καλή ιδέα για εμάς και για το πως δουλεύουμε. Αυτό είναι σημαντικό για να σας βοηθήσει να πάρετε μια ενημερωμένη και χωρίς πίεση απόφαση.

04.

Εκπαίδευση & Εκκίνηση!!

Εφόσον έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, θα σας προσφέρουμε μια συμφωνία για το franchise.

Μόλις το σκεφθείτε και είστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, θα  αρχίσουμε πριν από τις διαδικασίες του ανοίγματος να προετοιμάσουμε την εκπαίδευσή σας!

Επικοινωνήστε Μαζί μας !

Σύμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιπλέον πληροφορίες.