FAQ

Πως θα κερδίζω χρήματα ως franchise EasySTEM

Ως franchisee της EasySTEM, θα είστε σε θέση να προσφέρετε προγράμματα STEM / STEAM σε παιδιά σχολικής ηλικίας όλο το χρόνο ...
Τα προγράμματα παραδίδονται ως εξής:

 • Προγράμματα After School
 • Σχολικές εκδρομές 
 • Απογευματινά και μαθήματα Σαββατοκύριακου. 
 • Καλοκαιρινές κατασκηνώσεις (κατασκηνώσεις πλήρους ημέρας και / ή κατασκηνώσεις μισής ημέρας)
 • Ειδικά προγράμματα διακοπών
 • Προγράμματα για σχολικές ομάδες
 • Πάρτι γενεθλίων και άλλους εορτασμούς
 • Αξιόπιστα προγράμματα εμβλημάτων
 • Εταιρικά προγράμματα και πολλά άλλα

Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις Franchise, γιατί EasySTEM;

Το EasySTEM προσφέρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών STEM / STEAM για παιδιά. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών αυξάνεται συνεχώς σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 40 διαφορετικά μαθήματα σε ποικίλα θέματα μηχανικής, ρομποτικής, αυτοματισμού, προγραμματισμού / προγραμματισμού και επιχειρηματικότητας συνολικής διάρκειας περίπου 1200 ωρών εκπαίδευσης! Δείτε τις λεπτομέρειες στη σελίδα του προγράμματος μας

Στον κλάδο της εκπαίδευσης STEM στην Ελλάδα, το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών μας είναι ο βασιλιάς. Αναζητήστε franchises που σας προσφέρουν ένα portfolio προγραμμάτων σπουδών που είναι ισχυρό και αυξανόμενο, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε επαναλαμβανόμενες και νέες πωλήσεις με νέα προγράμματα.

Ποια είναι τα οφέλη των προγραμμάτων σπουδών του EasySTEM;

Το EasySTEM είναι μοναδικό στους ισχυρούς δεσμούς του με τον πραγματικό κόσμο του STEM. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να απευθύνονται συγκεκριμένα σε hands-on τρόπο. Αυτό επιτρέπει στα παιδιά να συνδέουν την εκπαίδευση τους με εφαρμογές στην πραγματική ζωή.

 Συνδυάζουμε απρόσκοπτα τις δεξιότητες της ζωής - της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας - σε κάθε πρόγραμμα.

Τα έργα σχεδιασμού μηχανικής (EDP) αποτελούν τακτικό μέρος των προγραμμάτων σπουδών μας. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να εργάζονται σε ομάδες ή ατομικά για να βρουν δημιουργικές λύσεις σε διάφορες προκλήσεις. Θεωρούν την πρόκληση, δουλεύουν με μεθοδολογικό τρόπο για να επινοήσουν τη λύση, να τη δοκιμάσουν και να αυτοσχεδιάσουν τις δημιουργίες τους με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Ορισμένα από τα προγράμματά μας ταιριάζουν ακόμη και σε παιδιά με αυξημένες δεξιότητες, όπως ο προγραμματισμός με Python ή η δημιουργία δικτυακών τόπων με το WordPress. 

Προσφέρετε κάποια ειδικά κίνητρα;

Ναι. Προσφέρουμε κίνητρα σε πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς και πρόσφατους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, όλοι μπορούν να απολαύσουν τις πολλαπλές εκπτώσεις μας με βάση την περιοχή.  

Τι περιλαμβάνεται στην αρχική μου επένδυση;

Η αρχική επένδυση περιλαμβάνει τα εξής:  το κόστος του εξοπλισμού για την επιχείρηση σας, το κόστος του τεχνολογικού εξοπλισμού και τα διάφορα έξοδα έναρξης (νομικό, λογιστικό, ασφάλειες επιχειρήσεων, μάρκετινγκ κλπ.) 

Τον τελευταίο καιρό ακούω για το STEAM. Τι είναι αυτό;

Το STEAM είναι Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και Μαθηματικά. Οι υποστηρικτές της ισορροπίας της τέχνης με τις επιστήμες έχουν δημιουργήσει αυτόν τον όρο.

Ναι, κάνουμε STEAM.

Τα προγράμματα σπουδών μας STEM περιλαμβάνουν μια ομαλή ενσωμάτωση των 4Cs - Επικοινωνία, Συνεργασία, Κριτική Σκέψη και Δημιουργικότητα.

Θα ασχοληθώ με μαθήματα στο σπίτι μου;

Όχι. Στο επιχειρηματικό μοντέλο EasySTEM μπορείτε να χειρίζεστε τη γενική διοίκηση και τη διαχείριση της επιχείρησης σας από το γραφείο του σπιτιού σας ή από οποιοδήποτε γραφείο της επιλογής σας. Τα προγράμματα όμως που εκτελούνται με παιδιά παραδίδονται σε εγκεκριμένους τόπους, όπως σχολεία, κέντρα εκπαίδευσης ή άλλους. κοινοτικούς χώρους.

Απαιτείται να έχω πιστοποίηση STEM για να μπορώ να κάνω την ιδιότητα του franchisee;

Μια πιστοποίηση στην εκπαίδευση STEM θα ήταν σίγουρα επωφελές για εσάς στο άνοιγμα ενός EasySTEM franchise. Δεν απαιτείται όμως, γιατί θα λάβετε την εκπαίδευση που χρειάζεται από πανεπιστήμιο της Ελλάδας οπού συνεργάζεται ο φορέας μας επίσημα ώστε να ξεκινήσετε. 

Έκανα ένα διάλειμμα από την εργασία. Τώρα θέλω να επιστρέψω στη δουλειά. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα;

Συγχαρητήρια που επιστρέφεται και πάλι στην εργασία, διαβάστε τις πληροφορίες Back To Work.

Τι κάνουν οι ιδιοκτήτες franchise;

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εστιάζουν το χρόνο τους στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, στο μάρκετινγκ και στη διαχείριση. Μερικοί επίσης ασχολούνται και με την διδασκαλία των προγραμμάτων σπουδών.

* Η επιχειρηματική ανάπτυξη συνεπάγεται με συνεργασία με τοπικά δημόσια / ιδιωτικά σχολεία και άλλους οργανισμούς με επίκεντρο το παιδί, προσφέροντας προγράμματα STEM για παιδιά. 

* Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων συνεπάγεται επίσης με την εύρεση τοπικών φορέων όπως εκκλησίες, κοινοτικά κέντρα όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να προσφέρει προγράμματα STEM στην ευρύτερη κοινότητα.

* Η διαχείριση περιλαμβάνει τη μίσθωση και το ωράριο του προσωπικού, την υποστήριξη πελατών, τη γενική εποπτεία των προγραμμάτων και τη διοίκηση της επιχείρησης.

Είμαι νέος πτυχιούχος. Εισέρχομαι τώρα στην εργασία ή εργάστηκα για λίγα μόνο χρόνια. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα;

Οι νέες προοπτικές και ενέργεια σας χρειάζονται για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό για το STEM στις κοινότητες μας. 

Ψάχνω για αλλαγή της καριέρας μου. Τι ευκαιρία έχω;

Σας ευχόμαστε το καλύτερο, καθώς εξερευνάτε νέες προοπτικές εργασίας, ρίξτε μια ματιά στις πληροφορίες αλλαγής καριέρας μας.

Πώς ορίζεται η περιοχή;

Ορίζουμε μια περιοχή με μια ομάδα ΤΚ. Με μια περιοχή, παίρνετε ταχυδρομικούς κώδικες που κατοικούν περίπου εκατό χιλιάδες σε πυκνότητα πληθυσμού.

Οι περιοχές σας προστατεύονται και δεν θα υπάρξει κανένα άλλο γυμναστήριο EasySTEM στην επικράτειά σας.

Τι παίρνω για την αρχική αμοιβή franchising και τα δικαιώματα;

Παρέχουμε ένα λειτουργικό σύστημα και κατάρτιση για να σας βοηθήσει να "χτυπήσετε" την περιοχή σας, καθώς μετατρέπετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα πράγματα:

 • Αρχική εκπαίδευση για τη ρύθμιση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας.
 • Κάλυψη όλων των πτυχών της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού σχεδιασμού, του οργανωτικού προγραμματισμού, της επιλογής τοποθεσίας, του μάρκετινγκ, της μίσθωσης, των λειτουργιών, των λογιστικών προτύπων, της εγκατάστασης τεχνολογικού εξοπλισμού, της διαχείρισης του προγράμματος,
 • Σας βοηθάμε με την επινόηση της στρατηγικής σας.
 • Σας βοηθάμε με το δελτίο Τύπου σας.
 • Πρόσβαση σε σωστό μάρκετινγκ - φυλλάδια, έγγραφα, πρότυπα παρουσίασης που θα χρησιμοποιηθούν για τις προσπάθειες μάρκετινγκ και ανάπτυξης των επιχειρήσεων.
 • Τοπικές στρατηγικές μάρκετινγκ.
 • Προγράμματα γραφικής ύλης για τους ανθρώπινους πόρους.
 • Εκπαίδευση για τα ιδιόκτητα προγράμματα σπουδών μας και τις μεθόδους παράδοσης.
 • Πρόσβαση στο πανεπιστημιακό μας πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει τα λεπτομερή εγχειρίδια διδασκαλίας, το εγχειρίδιο σπουδών, τα προγράμματα ψηφιακών ιστοσελίδων και τα προτεινόμενα πρότυπα παροχής προγραμμάτων.
 • Επωφεληθείτε από τις συνεχιζόμενες επενδύσεις μας στην ανάπτυξη και συντήρηση προγραμμάτων σπουδών. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε νέες δραστηριότητες και νέα προγράμματα σπουδών για να δημιουργήσετε νέες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
 • Υποδομή διαχείρισης πληροφοριών σε Cloud για εύκολη πρόσβαση.
 • Μια προστατευόμενη περιοχή για να ρυθμίσετε και να αναπτύξετε το EasySTEM  Franchise σας.
 • Συνεχόμενη υποστήριξη και κατάρτιση.
 • Τακτικοί έλεγχοι για να εξασφαλίσετε ομαλές λειτουργίες, να αποκαλύψετε προβλήματα και να σας βοηθήσουν με λύσεις.
 • Πρότυπο website για την επικράτειά σας.
 • Λογισμικό διαχείρισης εγγραφών 

Έχετε απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

Ρωτήστε μας

Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε !